خط ویژه : 61079 -021

جمعه, آوریل 26, 2024

نكات بهداشتي در مورد استفاده از لنزهاي تماسي

حتي با داشتن يك لنز مناسب هم امكان ايجاد عوارض چشمي به دليل عدم نگهداري صحيح آن وجود دارد. بنابر اين بايستي تمامي استفاده كنندگان لنز از اين موضوع اطلاع كافي داشته باشند.مشكل عمده كاربراني كه از لنزهاي تماسي استفاده ميكنند اين است كه راه درست استفاده و نگهداري از لنز را ،به خوبي نمي دانند.

·قبل از زدن لنز تماسی دستهایتان را کاملابشویید.

·قبل از برداشتن لنز دستهایتان را کاملا بشویید

·هرگز از آب معمولي جهت شستشوي لنز استفاده ننمائيد. زيرا خطر آلودگي ميكروبي لنز و در نتيجه ايجاد عفونت و زخم قرنيه وجود دارد.

·به هيچ وجه از مواد شوينده مورد استفاده در منزل نبايد به عنوان پاك كننده لنز استفاده شود.

·هرگز از آب دهان بعنوان محلول خيس كننده لنز استفاده نكنيد زيرا اين كار بسيار خطرناك بوده و سبب آلودگي ميكروبي در لنز مي شود.

 

·هرگز از سرمهاي خانگي (دست ساز ) كه با آب مقطر و نمك ساخته مي شود جهت شستشوي لنز استفاده نكنيد زيرا همانطوري كه قبلا ذكر شد خطر آلودگي و عفونت آميبي وجود دارد.

·همان اندازه كه در ضد عفوني كردن لنز دقت مي كنيد، بايد به ظرف نگهداري لنز نيز به همان اندازه توجه كنيد و با آب جوش شسته و آن را خشك نمائيد.

·هرگز لنز خود را به ديگران جهت استفاده قرض ندهيد زيرا از اين طريق علاوه بر خطر آلودگي لنز احتمال انتقال بيماريهاي عفوني جدي مانند هپاتيت و ايدز وجود دارد.

·بعد از اینکه محلول نگهداری را داخل جا لنزی ریختید فورا درمحلول نگهداری را ببندید زیرا محلول به وسیله میکروارگانیسم های موجود در فضای آزاد آلوده خواهد شد.

·به تاریخ انقضاء محلول های نگهداری کننده و سرم فیزیولوژی توجهکنید.

·اگر از مواد آرایشی چشمی استفاده می کنید ابتدا لنز را به چشم بزنید و سپس از مواد آرایشی استفاده کنید.

·اگر از مواد آرایشی چشمی استفاده می کنید ابتدا لنز را از چشم خارج کنید سپس مواد آرایشی را پاک کنید.

·در حالی که لنز بر روی چشمهایتان قرار دارد هرگز از اسپری های معطر کننده استفاده نکنید.

·کسانی که در محیطهای آغشته به مواد شیمیایی کار می کنند کاندید خوبی برای زدن لنز نیستند اما اگرمجبور به استفاده از لنز باشند باید حتما هنگام کار از عینک های محافظ استفاده کنند.

·هنگامی که لنز بر روی چشمهایتان قرار دارد از قطره یا پماد چشمی استفاده نکنید.

·جامعه اپتومتري آمريكا توصيه مي كنند كه جا لنزي كه براي جايگزيني لنز استفاده مي شود حداقل هر 3 ماه يك بار بايد جايگزين شوند.باكتري ها و ساير ميكروارگانيسم ها يك ماده اي توليد مي كنند كه Biofilmناميده ميشود كه مي تواند در جا لنزي شكل بگيرد و مانع از اثر ضدعفوني كننده ها در محلول هاي لنز هاي تماسي مي شوند ،كه با چشم غير مسلح نميتوانيم آن را ببينيم.بنابراين بهترين راه اين است كه جا لنزي خود را هر 3 ماه يك بار جايگزين كنيم .

·براي كاهش احتمال عفونت و التهاب ،بعد از اين كه لنزها از جا لنزي برداشته شدند،محلول قديمي دور ريخته شود ،سپس جا لنزي با انگشتان تمييز،حداقل 5 ثانيه مالش بدهيد با ضدعفوني كننده لنزها آن را بشوييد،سپس دستانتان را با يك حوله تمييز و بدون پرز خشك كنيد.

·اگر جا لنزي را در يك محيط مرطوب(مانند توالت  و حمام ) نگهداري كنيد،ريسك زيادي براي آلوده شدن آن وجود دارد .لنزها بايد در يك مكان تمييز و به دور از رطوبت نگهداري شوند.

·قطره هايي كه ضد قرمزي چشم هستند نبايد با لنز هاي نرم استفاده بشوند. در صورت استفاده از قطره چشمي ،لنز را در آورده 45 دقيقه بعد از ريختن قطره ،لنز را ميگذاريم.

·اگر شما فقط گاهي از لنز استفاده ميكنيد ،اين كه چه مدت لنزها مي توانند در يك جا لنزي در بسته نگهداري بشوند بستگي به محلولي دارد كه شما استفاده مي كنيد.تعدادي از محلول ها اين امكان را ميدهند كه بالاي يك ماه، لنز را در جا لنزي نگهداري بكنيد.اما سيستم هايي كه بر پايه هيدرو‍ژن پر اكسايد هستند،در حالي كه خيلي تاثير گذار هستند نياز دارند كه  خيلي زود تمييز و ضد عفوني شوند.وقتي جا لنزي باز ميشود ،لنزها و جا لنزي بايد دوباره تمييز شوند و با محلول جديد بايد جا لنزي را پركنيد.

·دستهاي خود را هميشه قبل از هندلينگ لنز به طور كامل خشك كنيد. آب شير حاوي ميكروارگانيسم هاست كه مي توانند منجر به عفونت و كاهش بينايي شوند.

·هفته اي دو بار جا لنزي را با مايع ظرفشويي بشوئيد.جا لنزي آلوده ممكن است ايجاد عفونت كند.

·با لنز به حمام يا استخر نرويد،ولي شستن دست و صورت اشكالي ندارد.

·اگر از لوازم آرايش استفاده ميكنيد (مخصوصا لوازم آرايشي كه مخصوص چشم هاست)،حتما از لوازم آرايش مخصوص به خود استفاده كنيد .

استفاده از صابون ،كرم دست و صورت ،مواد آرايشي برس هاي مژه،اسپري مو همگي مي توانند به دست بچسبند و وقتي شخص لنز را در دست ميگيرد اين مواد به لنز منتقل مي شود.

نكات ايمني مربوط به استفاده از لنزهاي تماسي

· نكات ايمني:

·برای اینکه بتوان از لنز استفاده کرد قرنیه چشم (بویژه سطح آن) و پلک حتماً باید سالم باشند. متخصص چشم یا اپتومترسیت به کمک افتالموسکوپ و اسلیت لمپ به بررسی قرنیه و پلک شما پرداخته و شما را از سلامت آنها و امکان استفاده لنز توسط شما مطمئن می سازد.

·برای آنکه لنز به راحتی در چشم شما قرار بگیرد و داخل چشم احساس نشود و نیز برای آنکه اکسیژن کافی به چشم برسد و در نهایت برای آنکه استفاده از لنز باعث صدمه به قرنیه تان نشود، باید اشک شما در حد کافی بوده و از کیفیت مناسبی برخوردار باشد. متخصص چشم یا اپتومترسیت به کمک دستگاه اسلیت لمپ و تستهایی همچون تست شیرمر و TBUTاین مسئله را بررسی می کند.

·همچنين قبل از آنکه اقدام به گذاشتن لنز در چشم کنید باید از عدم وجود عفونت و التهاب و حساسیت در چشم خود مطمئن شوید. اگر با وجود موارد فوق از لنز استفاده نمایید، علاوه بر آنکه مواد عفونی یا التهابی موجود در چشم باعث خراب شدن زود هنگام لنز خواهند شد ، خطرات جدی هم برای چشم خود ایجاد خواهید کرد.

·اگر لنز تجویز شده مناسب چشم شما نباشد ممکن است باعث ایجاد ناراحتی و عوارضی چون نوسان دید، جابجایی بیش از حد لنز، بیرون افتادن لنز، چسبیدن لنز به چشم و ... شود. متخصص چشم یا اپتومترسیت پس از گذاشتن لنز در چشم شما درستی تجویز را بررسی کرده و در صورت لزوم مشخصات لنز را تغییر خواهد داد تا در چشم به درستی قرار بگیرد و هیچ مشکلی ایجاد ننماید. همچنین در معاینات دوره ای، متخصص چشم یا اپتومترسیت به بررسی وضعیت چشم شما خواهد پرداخت و در صورت وجود هرگونه مشکل به رفع آن اقدام خواهد نمود.

·همانند لنزها محلولهای شستشو و نگهداری لنز نیز انواع مختلفی دارند. بعضی محلولها دارای موادی هستند که پس از چندین مورد استفاده باعث ایجاد حساسیت چشمی می گردند. برخی محلولهای تقلبی در مقاطع مختلف در بازار توزیع شده اند. بعضی لنزهای خاص بهتر است با محلولهای مخصوص استفاده شوند،بنابراين توصيه ميكنيم محلول هايي خريداري كنيد كه داراي مجوز در ايران هستند و از شركت هاي معتبر توزيع كننده خريداري كنيد.

·در ابتداي استفاده از لنز،اشكريزش،سوزش،احساس جسم خارجي و ناراحتي از نور وجود دارد كه بتدريج رفع مي شود،اما اگر بعد از دوره عادت به لنز با گذاشتن لنز احساس ناراحتي در چشم كرديد علت آن ميتواند وجود جسم خارجي زير لنز يا خراش چشم باشد .لنز را فورا در بياوريد ،بعد از شستشو با سرم فزيولوژيك دوباره آن را در چشم قرار دهيد ،اگر باز هم احساس ناراحتي كرديد،لنز را خارج كرده و به يك درمانگاه مراجعه كنيد.

·اگر به هر علتي چشم يا پلك شما پرخون و ملتهب شده بايد بلافاصله لنز را درآوريد و تا رفع عوامل التهاب زا از مصرف دوباره آن خودداري كنيد.

·لنزهاي نرم بهيچ وجه نبايد با آب معمولي ويا حتي آب مقطر، تماسي پيدا كنند در صورتيكه لنز نرم را با آب معمولي بشوئيد و درون چشم قرار دهيد،احتمال آن وجود دارد كه بچشم چسبيده و آنرا زخم كند.

·محلول هاي لنز سخت را براي لنز هاي نرم  به هيچ وجه بكار نبريد.

·از محلول ها و مواد پاك كننده معمولي براي پاك كردن لنز استفاده نكنيد.

·اگر لنز به چشم كوبيد، علت آن اين است كه يا آشغال زير لنز گير كرده، و يا لنز پشت و رو شده است.

·براي نگهداري لنزها از جا لنزي استفاده كرده و داخل جا لنزي هميشه محلول ميريزيم به طوريكه لبه لنز خارج از محلول نماند.

·لنزها به دليل هيدروژلي بودنشان بايد هميشه در محلول مرطوب بمانند.

·با لنز هيچگاه با ناخن كار نميكنيم تنها با نرمي انگشتان با لنز كار ميكنيم.

·موقع گذاشتن لنزداخل جا لنزي بايد مراقب باشيم لنز، لاي در جالنزي گير نكند.

·اگر گذاشتن و برداشتن لنز طول كشيد و لنز چروك شد براي باز كردن لنز از سرم استفاده مي­كنيم

·هرشب محلول تازه درون جا لنزي بريزيد و حلول قديمي را تعويض كنيد.

·اگر لنز سخت زده ایدچشمهایتان را ماساژ ندهید زیرا ممکن است لنز بیرون بیافتد.

·اگر به طور اتفاقی لنز نرم را داخل جا لنزی به صورت خشکنگهداری کردید ابتدا سرم فیزیولوژی را بر روی آن بریزید و بعد از ۴-۲ ساعت لنزرابردارید در غیر این صورت دست زدن به لنز نرمی که خشک نگهداری شده است باعث پودر شدن آن میشود.

·از قراردادن دو عدد لنز در یک جا لنزی جدا خودداری کنید زیرا باعث چسبندگی می شود و جدا کردن آنها از هم مشکل خواهدبود.

·موقع زدن لنز بر روی قرنیه فشار اضافی وارد نکنید زیرا باعث آسیب به قرنیه خواهدشد

·موقع برداشتن لنز مراقب باشید ناخن هایتان به قرنیه صدمه نزند.

·هنگام خواب لنز رادر آورید و هرگز با لنز نخوابید.

  • وسايل لنز تماسيتان را تميز كنيد خصوصاً جا لنزيتان را حتماً با آب گرم تميز بشوئيد و در معرض هوا خشك كنيد.
  • جا لنزيتان را هر3 ماه 1 مرتبه دور بياندازيد و از جا لنزي جديد استفاده كنيد تا ريسك عفونت كاهش يابد.
  • لنزتان را يك بار در روز تميز كرده و ضدعفوني كنيد تا هم چشمتان سالمتر باشد و هم با لنز راحت تر باشيد.

·هنگام بستن سرپوش ظرف نگهداری لنز مواظب باشید لنز پاره نشود.

·لنز هاي ما نياز دارند كه به طور كامل در محلول شناور بشوند،ولي نبايد انقدر پر شوند چون ممكن است لنز به در جا لنزي بچسبند و لنز پاره شود.

·هنگامي كه لنز داخل چشم تان است ،چشم خود را به سختي مالش ندهيد.

·حتما لنز چشم راست را در جا لنزي راست و لنز چشم چپ را در جا لنزي چپ قرار دهيد.

·اگر پس از استفاده طولاني مدت از لنز مثلا هنگام غروب يا شب ها دچار خشكي چشم يا احساس جسم خارجي يا تاري ديد شديد لنز را از چشمهايتان خارج كنيد و از عينك استفاده كنيد.

·سعي كنيد استفاده از لنز در روز بيشتر از 12-13 ساعت نباشد(مگر در موارد خاص)بهتر اين است كه بيرون از منزل از لنز ودر منزل از عينك استفاده كنيد.

محلول هاي نگهداري لنزهاي تماسي

سيستم هاي نگهداري عدسي هاي تماسي در طي سالهاي گذشته تغيير و تحولات چشمگيري

داشته است. كاربرد مكرر كنتاكت لنز باعث يك سري آلودگي هاي سطحي توسط مواد اشكي،

ميكرو ارگانيسم ها و آلاينده هاي محيطي روي سطح لنز مي شود. در تركيب اشك بيش از 60

نوع پروتئين وجود دارد و پس از هر بار استفاده از لنز مقادير قابل توجهي رسوبات پروتئيني و چربي

روي لنز تشكيل شده و منجر به كاهش ديد، عدم راحتي و حتي عفونتهاي چشمي مي شود. از

طرفي كنتاكت لنزها بويژه لنزهاي هايدروژل يك محيط كشت مناسب براي رشد بسياري از

ميكروارگانيسم هاي مختلف محسوب مي شوند.


وقتي كنتاكت لنز روي چشم نرمال و سالم قرار مي گيرد، بعلت عوامل ضد ميكروبي موجود در

اشك، پلك زدن و سطح نسبتا نفوذ ناپذير قرنيه، تقريبا از آلودگي ميكروبي حفظ مي شود. بيشتر

ريسك آلودگي لنز در طي پروسه مراقبت و روشهاي نگهداري لنز رخ مي دهد. مشخص شده

برداشتن لنزها توسط بيمار با دستهاي آلوده يا دستهايي كه خوب شسته نشده اند ، علت اصلي

آلودگي ميكروبي لنزها است. بعلاوه مواد آرايشي كه در اطراف يا نزديك چشم استفاده مي

شوند يك منبع بالقوه آلودگي ميكروبي محسوب مي شوند، در نتيجه لنزها پس از هر بار استفاده

بايد كاملا ضدعفوني شوند قطره هاي چشمي و محلولهاي نگهداري كنتاكت لنز هر دو فرآورده

هاي دارويي هستند و بايد داراي خواص پايداري، تاثير گذاري، استريل و سالم بودن باشند. هر

محلول قبل از عرضه شدن در بازار بايد از لحاظ تاثير و سلامت بعد از انجام يك سري تست هاي

ويژه تاييد گردند:

*
بررسي شيميايي محلول، يعني ارزيابي جذب و انتشار نگهدارنده هاي هر محلول توسط مواد

سازنده لنز، تاثير و اثر بخشي تميز كنندگي و بررسي سازگاري محلول با مواد لنز.


*بررسي محلول به لحاظ ميكروبيولوژي، يعني ارزيابي كيفيت تاثير محلول بر كاهش و به حداقل

رساندن يك سري ميكروارگانيسم خاص.


*بررسي سم شناسي يعني ارزيابي اثرات جانبي محلولها بر بافتهاي زنده به ويژه چشم.


*ارزيابي هاي كلينيكي، كه مرحله نهايي در تاييد يك فرآورده دارويي قبل از عرضه شدن براي

عموم است.


هدف از طراحي محلولهاي كنتاكت لنز حذف آلودگيهاي سطحي لنز و حفظ سلامت چشم

است.بنابر اين چندين فاكتور در فرمولاسيون محلولهاي نگهداري كنتاكت لنز بايد در نظر گرفته شود

از جمله از بين بردن ميكرو ارگانيسم ها، حذف رسوبات از سطح لنز، عدم عوارض چشمي از جمله

اثرات سمي و آلرژيك ، افزايش رطوبت سطح لنز، سازگاري با متريال لنز و مواد اشكي و عدم تغيير

پارامترهاي لنزشست وشوي لنزهاي تماسي (Contact lenses)با آب لوله کشي سبب عفونت

قرنيه مي شود که ضروري است استفاده کنندگان از اين لنزها حتماً از محلول استريل استفاده

کنند.


برخي انگل ها به وسيله آب لوله کشي منتقل و در صورت شستشوي لنزهاي تماسي با اين آب

ها موجب ايجاد عفونت در قرنيه مي شود. اگرچه آب هاي لوله کشي براي آشاميدن مناسب

است، اما حتي کساني که از لنزهاي تماسي استفاده نمي کنند در صورت نياز به شست وشوي

چشم بايد از محلول هاي استريل مناسب استفاده کنند. سرم هاي نمکي تنها براي شست

وشوي اوليه لنزهاي تماسي مناسب هستند و براي نگهداري از اين لنزها بايد حتماً از محلولهاي

نگهدارنده استفاده شود.

محلول All Clean Soft  ساخت كشور اسپانيا ،يك محلول چند منظوره براي تمامي لنزهاي

تماسي Softاست.فرمول اين محلول حاوي Poly Vinil Pirrolidone(PVP)  است كه لغزندگي

كاملي را براي لنزهاي تماسي ايجاد مي كند.%90 درصد قارچ ها توسط اين محلول از بين برده

مي شود و ميزان عفونت زايي و مبارزه با ميكروب ها نسبت به ساير محلول ها بيشتر است.

همچنين در فرمول اين محلول از حداقل افزودني هاي مورد نياز استفاده شده است،لذا آلرژي و

خارش براي استفاده كنندگان ايجاد نمي كند و در مدت 4 ساعت خاصيت تمييزكنندگي براي لنز

ايجاد مي شود. شما ميتوانيد اين محصول خوب را با يك تماس به آساني سفارش دهيد.

طريقه گذاشتن و برداشتن لنزهاي نرم روي چشم

طريقه گذاشتن لنز نرم روي چشم :

بهتر است اين عمل روي يك سطح تميز وصاف صورت بگيرد تا در صورت افتادن لنز از روي انگشت

دستتان،براحتي آنرا پيدا كنيد .ابتدا دستهاي خود را كاملا با آب و صابون بشوئيد.دست هاي خود

را با يك دستمال تمييزخشك كنيد .  لنز تماسي را با سرم فيزيولوژي شسته و بعد لنز را در

انتهايي ترين نوك انگشت نشانه دست راست گذاشته،پلك پايين رابا انگشت وسط دست راست

 از ريشه مژه از قسمت وسط به سمت پايين كشانده و پلك بالا را با انگشت نشانه دست چپ از

ريشه مژه از قسمت وسط به سمت بالا كشانده لنز را در چشم ميگذاريم و با نگاه كردن به بالا و

پايين و راست و چپ در چشم جا انداخته و بعد ابتدا پلك پايين را رها كرده و بعد به بالا نگاه كرده

و پلك بالا را رها مي­كنيم.براي چشم چپ نيز به همين طريق عمل ميكنيم .

طريقه برداشتن لنز :        

ابتدا مستقيم به آينه نگاه كرده لبه پلك پائين را با انگشت وسط دست راست از لبه مژه ها به

سمت پائين كشانده ،لبه پلك بالائي را با انگشت نشانه دست چپ از لبه مژه ها (قسمت

وسط)به سمت بالا ميكشيم و با نرمي انگشتهاي شست و نشانه دست راست،لنز را گرفته و در

مي آوريم .براي چشم چپ هم به همين طريق عمل ميكنيم .

برنامه استفاده از لنز نرم :

طبق يك برنامه خاص بايد مدت زمان استفاده از لنز را افزايش داد در روز اول در طول ساعات

بيداري به ازاء 3 ساعتي كه لنز روي چشم است 1 ساعت آن را از چشم در آورده و به چشم

استراحت بدهيد.و دوباره 3 ساعت ديگر در چشم قرار دهيد .

 

 

مدت استفاده

مدت استراحت

مدت استفاده مجدد

روز دوم :

4ساعت

1ساعت

4ساعت

روزسوم :

5 ساعت

1ساعت

5 ساعت

روز چهارم :

6 ساعت

1ساعت

6 ساعت

روز پنجم :

7 ساعت

1ساعت

7 ساعت

روز ششم :

8 ساعت

1ساعت

8 ساعت

روز هفتم :

9 ساعت

1ساعت

بقيه ساعت هاي بيداري

روز هشتم :

10 ساعت

1ساعت

بقيه ساعت هاي بيداري

 

روز نهم ،لنز ميتواند براي كل ساعت هاي بيداري در چشمتان باشد .

ویژگی لنز

در دهه اخير پيشرفت هاي قابل توجهي در زمينه لنزهاي تماسي صورت پذيرفته است .سير

تكاملي مواد لنزها بر پايه برآوردن نياز بيماران به افزايش راحتي و ديد،در ضمن افزايش سازش

پذيري حياتي و كاهش اثر فيزيولو‍ژي قرنيه استواراست .در حال حاضر لنزهاي تماسي طبي و

رنگي استفاده گسترده اي در جهان يافته اند كه در اين عرصه جهاني ،لنزهاي تماسي تعويض

مكرر و سيليكول هيدروژل تحول و انقلاب رو به رشد و روزافزوني را فراهم نموده اند .

حفظ و تامين عملكرد فيزيولوژيك نرمال چشم توسط لنزهاي تماسي جديد باعث شده است كه

بسياري از افرادي كه ازعينك يا عمل جراحي ليزري رفركتيو جهت تصحيح ديد خود استفاده مي

نمودند و يا استفاده از لنز را قبلا ترك كرده بودند،مجددا كانديد استفاده از لنز تماسي شوند

جامعه علمي كه قصد تجويز لنزهاي تماسي نرم براي عموم مردم  را دارد ،بايد نكات بسياري را در

هنگام تجويز لنزها مد نظر داشته باشد و اين امر جز با شناخت هر چه بيشتر دنياي لنزهاي

تماسي و چشم ممكن نيست.

از نظر مصرف كنندگان،لنز خوب،لنزي است كه علاوه بر اين كه  ديد مناسبي را فراهم  ميكند،با آن

احساس راحتي داشته باشند وگذاشتن و برداشتن آنها آسان باشد.

مواد لنزهاي تماسي حقيقتا مثال خوبي براي بيومواد ها هستند و به عنوان يك وسيله پزشكي در

بيشتر كشورها طبقه بندي  مي شوند.

لنزهاي تماسي كه از جنس پليمر اند ،بسته به طول زنجيره آنها و نوع اتم هايي كه اين زنجيره را

مي سازند و آرايش هندسي آن ها و پايداري پيوندها،همه اين موارد تركيباتي را مي سازند كه به

ما يك پليمر بي همتا با خواص متمايز،چيزي كه به نوبه ي خود،استفاده منحصر به فرد دارد و

عملكرد آن را مشخص مي كند.

براي ساخت بيومتريال هايي كه قرار است براي لنزهاي تماسي استفاده شود،نبايد فقط به اين

كه سمي نباشند و يا ايجاد آسيب نمي كنند اكتفا كرد.آنها بايد خصوصيات ديگري نيز داشته

باشند،اين كه بايد بهينه باشد و براي چشم مشكلي ايجاد نشود.

 

نفوذ پذيري بالا براي اكسيژن و دي اكسيد كربن داشته باشند.

Wettabilityخوبي داشته باشند .

غير سمي باشند و آلرژي زا نباشند.

ضريب هدايت حرارتي آن ها خوب باشد.

عملكرد لايه اشكي را مختل نكند و فيلم اشكي پايدار بماند.

 

در شرايط كلينيكي اينكه چه مقدار اكسيژن در واحد زمان از لنز عبور

مي كند در اختيار قرنيه قرار مي گيرد اهميت دارد و از آن به عنوان Oxygen Fluxياد مي شود.

خواص مكانيكي كافي داشته باشند.

قابليت تراش داشته باشند.

فرم و شكل خود را در شرايط مختلف به صورت خيلي خوبي حفظ

كنند.

پايداري ابعادي داشته باشند .

سطح آن از كيفيت بالايي برخوردار باشد.

 

مانع از رشد ميكروبي شود.

مقاوم در برابر تهنشيني هاي تركيبات فيلم اشكي 

به آساني تميز شوند.

بي اثر باشند(inert)  هيچ گونه نشتي از اجزاي پليمر نداشته باشد(migration)

 

يك تعادلي از همه خواص يك پليمر،اساسي و حياتي است و در كاربرد نهايي يك لنز تاثير بسزايي دارد.

همه موارد فوق براي تامين:

راحتي بيمار

آسودگي در استفاده

سلامت چشم

ديد مناسب را تامين نمايند.

 

لنزهايي كه برنامه هاي جايگزيني متفاوتي دارند (به صورت روزانه،دو هفته اي يا ماهيانه هستند)

مي توانند دقيقا از يك نوع متريال ساخته شوند،با وجود اين كه ماده  ي سازنده ي آنها يكي است

،ولي فرآيند ساخت و طراحي آنها متفاوت است .

خبرنامه

 آدرس : تهران خیابان آذربایجان- بین خوش و قصر الدشت پلاک 834

021-61079                     

تلفن :    50-649 94 668

فکس:   731 98 668 021

پست الکترونیک : 

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید